„Dobro smo iskoristili pauzu u takmičenju. Kvalitetno smo radili tokom prethodnih 10 dana, ali nismo bili kompletni jer su šestoricu mučile ili još uvek muče povrede. Pojačali smo ritam treninga. Protivnik je izuzetno kvalitetan, pa u predstojećem meču možemo samo da dobijemo“, rekao je Radojičić.

On je najavio da će Novi Pazar protiv Čukaričkog igrati bez kalkulacija, uz ocenu da je za pozitivan rezultat neophodno da se taktičke zamisli do kraja sprovedu u delo.

„Znam sve o Čukaričkom, kao i oni o nama. Mislim da smo se spremili najbolje moguće. Uvek sam pun optimizma i verujem u ove momke, koji daju sve od sebe i ‘ginu’ na terenu. Želim im da ponove igru iz prethodna tri ligaška meča, u kojim nisu imali sreće. Pozivam publiku da nas podrži u što većem broju“, kazao je Radojičić.

„Kolega Saša Ilić će pokušati da iznenadi mene, a ja njega. Probaćemo da budemo uspešniji u tom nadmudrivanju i da obradujemo brojne navijače. Znam koliko bi mojim fudbalerima značila pobeda jer sam svestan koliko su patili posle nekih ispuštenih pobeda“, dodao je on.

Čukarički je treći na tabeli sa 26 bodova, dok je Novi Pazar na poslednjem, 16. mestu i ima 10 bodova.

Golman Pazaraca Nikola Vujanac ocenio je da je uz pomoć publike moguće ostvariti povoljan rezultat protiv Čukaričkog.

„Podigli smo se. Verujem da uz malo sreće, koju nismo imali ranije, možemo da uzmemo preko potrebna tri boda. Svi smo radili dobro u prethodnom periodu i to bi moralo da nam se vrati“, naveo je Vujanac.

Novi Pazar i Čukarički igraju sutra od 15.00 na Gradskom stadionu.