Iako i dalje mlađi junior, Ćatović je stigao do svog prvog seniorskog trijumfa na tradicionalnoj atletskoj smotri, ispred Uroša Gutića iz banjalučkog Borca i trećeplasiranog člana beogradskog Partizana Nikole Raičevića.

Simović je kod seniorki zabeležila treći uzastopni trijumf u rodnom gradu, dok su drugo i treće mesto zauzele atletičarka Crvene zvezde iz Beograda Milica Tomašević i predstavnica Srema iz Sremske Mitrovice Aleksandra Kostadinović.

U konkurenciji rekreativaca slavio je Novopazarac Esad Hasanović, posle kojeg su u cilj ušli njegovi sugrađani Emir Koca Enes Feković.

Trke osnovaca obeležili su Sami Brunčević i Nevena Perović (sedmi i osmi razredi), odnosno Alen Sejdović i Fatima Dupljak (peti i šesti rezredi), svi iz Novog Pazara osim Raščanke Perović.

Kod prvih i drugih razreda novopazarskih osnovnih škola slavili su Ali Begović i Safija Dragolovčanin, a među trećim i četvrtim razredima osnovnih škola bez premca su bili Ahmed Zukorlić i Merjem Binjoš.

Grad Novi Pazar bio je pokrovitelj 25. Ramazanske ulične trke, koju su organizovali lokalni sportski savez, ustanova za sport i atletski klub Novi Pazar.