Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo izjavio je danas da je osvajanje Svetskog prvenstva bio njegov najveći san i dodao da se njegova posvećenost nacionalnom timu nije promenila ni za trenutak.

“Osvajanje Svetskog prvenstva sa Portugalom je bio moj najveći i najambiciozniji san u karijeri. Srećom, osvojio sam mnogo titula na medjunarodnoj sceni, uključujući i sa reprezentacijom, ali moj najveći san je bio da odvedem svoju zemlju na vrh”, napisao je 37-godišnji Ronaldo na Instagramu, dan nakon eliminacije Portugala sa Svetskog prvenstva.

“Borio sam se za to… Dao sam sve na terenu. Nikada nisam pobegao od borbe i nikada nisam odustao tog sna”, dodao je Ronaldo.

Fudbalska reprezentacija Portugala izgubila je juče u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Kataru od Maroka sa 0:1.

“Nažalost, juče se san završio. Nije bilo svrhe reagovati vruće glave. Samo želim da svi znaju da je mnogo toga rečeno, napisano, bilo je mnogo spekulacija, ali moja posvećenost Portugalu se nije promenila ni na trenutak… Nikada ne bih okrenuo ledja saigračima i svojoj zemlji”, napisao je Ronaldo.

“Nemam mnogo toga da kažem sada. Hvala Portugalu. Hvala i Kataru. Sada možemo da se nadamo da će vreme biti dobar savetnik i da će dozvoliti svakome da sam izvuče sve zaključke”, poručio je Ronaldo.