Šef odborničkog kluba Stranke demokratske akcije (SDA) Sandžaka Fahrudin Đekić ne obavlja više ovu funkciju u Skupštini grada, saznaje radio Sto plus.

On je rekao da će i dalje ostati član i odbornik ove partije, ali nije želeo da precizira kako će konkretno dalje delovati u lokalnom parlamentu.

„Nisam prisustvovao prošloj sednici, a najverovatnije neću ni sledećoj. Ne želim da pričam u ovom trenutku o daljem delovanju, trenutno sam pasivan“, rekao je on našem radiju.

Đekić, koji je po zanimanju diplomirani pravnik, nedavno je imenovan za savetnika za zapošljavanje u Filijali Nacionalne službe za zapošljavanje u Novom Pazaru, gde je prešao iz Ministarstva privrede u Beogradu.

On je do kraja 2010. godine bio je predsednik Asocijacije mladih SDA Sandžaka, a na prošlogodišnjim izborima za nacionalne savete izabran je za većnika liste „Za bošnjačko jedinstvo- dr Sulejman Ugljanin“.

Novi šef odborničkog kluba ove partije, čije ime još uvek nije poznato, biće imenovan na narednoj sednici Skupštine grada, koja je zakazana za četvrtak 12. marta u 10 časova.

A.Bajrović