“Niš ne sme pasti u izdajničke ruke, u ruke prozapadnih partija koje su ga unakazile. Setite se šta se desilo posle 5. oktobra kada su te izdajničke stranke preuzele vlast. Uništile su Elektronsku industriju, Mašinsku industriju i sve drugo što je radilo u Nišu”, izjavio je Šešelj prilikom podele njegovih knjiga na platou ispred Tržnog centra “Kalča”. {video1}

On je takođe rekao da se nada da će radikali imati odobrnike u Skupštini grada Niša i da će učestvovati u izvršnoj vlasti.

“Mislim da smo zaslužili toliko da imamo barem jednog predstavnika u Gradskom veću i da imamo naše predstavnike u svim niškim opštinama. Mi smo svuda na zajedničkoj listi i imamo ozbiljne kandidate”, rekao je Šešelj.

Lider radikala deliće danas knjige i u Parku Svetog Save, a sutra završava boravak u Nišu podelom knjiga na centralnom šetalištu u Niškoj Banji.

Po njegovim rečima, građanima Niša podeljeno je ukupno oko 16.000 knjiga.

“To je naš radikalski doprinos predizbornoj kampanji i našoj koaliciji ‘Niš sutra’ koju predvodi Aleksandar Vučić, a u kojoj smo ja, Ivica Dačić i još nekoliko patriotskih partija”, izjavio je Šešelj.