“Momci su u top formi i svesni situacije, posle odličnog prolećnog učinka, ne računajući dve utakmice sa Crvenom zvezdom u Beogradu. Na svim ostalim mečevima bili su sjajni po pitanju zalaganja i svega ostalog. Jedva čekamo početak i pun stadion, da nas publika nosi kao u poslednje vreme”, rekao je Sivić.

On je ocenio da trijumf od 3:1 u prvoj utakmici u Beogradu može da bude opasan po njegove igrače, ako koncentracija ne bude na potrebnom nivou.

“To se neće dogoditi. Na terenu ćemo se ponašati kao da je bilo 0:0. Kada sam došao ovde, rekao sam da je formula za opstanak da svi budemo kao jedan. Osećam da sada to jesmo. Grad, publika, igrači i uprava, svi su dali maksimum. Red je da poentiramo i da reči pretvorimo u delo”, naveo je Sivić.

“S obzirom na Vlajkovićevu operaciju, kao i na još dve, tri pojave, moraćemo da se prilagodimo momentu. Važan je samo rezultat i opstanak u ligi, koji određuje sve ostalo”, dodao je on.

Krilni napadač Novog Pazara Stefan Dimić rekao je da je želja bila pozitivan ishod u prvom susretu i da je to u velikoj meri ostvareno, kao i da se nada da će njegova ekipa to ponoviti pred svojim navijačima.

“Ući ćemo maksimalno angažovano, kao i uvek. IMT je mlada ekipa sa nekim iskusnijim pojedincima. Nije da nam nisu pravili određene probleme. Odlučilo je neko naše iskustvo. Smirili smo ih, njihove opasne napade apsorbovali i okrenuli u našu korist”, kazao je Dimić.

Novi Pazar i IMT igraju u nedelju od 18.30 na Džaizkoin areni, a ulaz na tribine je besplatan.

“Bez obzira na dva gola prednosti iz prve utakmice, moramo da budemo maksimalno oprezni. Nikad se ne zna, fudbal je to”, zaključio je Dimić.