„Sve ćemo uraditi da dođemo do pobede. Ekipa se podigla. Uradili smo u Nišu puno dobrih stvari. Naravno, ima i grešaka, ali za tri dana rada sam zadovoljan. Želja i htenje bili su prisutni. Potrebno je da na sve to dodamo još malo i da dobijemo Kragujevčane, koji imaju isti cilj kao i mi“, rekao je Sivić.

Radnički 1923 je pretposlednji, 15. u elitnom takmičenju sa 19 bodova, a slabiji je jedino Novi Pazar, koji je osvojio bod manje.

„Najviše ih je pojačao oporavak Marka Mirića. On je jako bitan za njihovu igru. Tu je i iskusan trener (Nenad Lalatović), koji dobro poznaje ligu. Ipak, ne bih se toliko bavio njima. Mislim da i mi imamo dobre igrače. U Nišu su pokazali da mogu mnogo više, a jedino im je trebalo samopouzdanja. Zato je taj bod bitan“, ocenio je Sivić.

„Ovo će biti drugačija utakmica od prethodne. Domaćini smo. Nema tu mnogo filozofije. Potrebno je da dobijemo, u možda i ne u toliko lepoj utakmici. Jedino što se broji su tri boda“, dodao je on.

Prvotimac Novog Pazara Milan Joksimović izrazio je uverenje da pobeda domaćina neće da dođe u pitanje.

„Stalno smo u donjem delu tabele, na nekome od tri poslednja mesta, pa je logično da svaki meč igramo pod pritiskom. Bod iz Niša nam mnogo znači za samopouzdanje. Vratili smo veru u sebe. Znamo koliko možemo. Svi jedva čekamo utakmicu i pobedu. Kvalitetan smo tim i mislim da kući imamo velike šanse“, zaključio je Joksimović.

Novi Pazar i Radnički 1923 igraju u utorak od 16 časova na Džaizkoin areni.