Novopazarski naprednjaci ocenili su da su “pritisci na Srbiju sa svih strana, iz dana u dan, sve jači” i da jedino Vučić može da se izbori za najbolje rešenje.

“Pred nama su teški dani, ali narod je uz vas predsedniče i veruje vam da sve radite u najboljem interesu naše države. Predaja nije opcija i za nas nikada neće biti dok je na čelu Srbije čovek uz koga je sav srpski rod”, naveli su iz GO SNS Novi Pazar.

Oglašavanje odbora SNS u Novom Pazaru, ali i drugih gradova Srbije, usledilo je nakon što je Vučić s predstavnicima EU, SAD, Francuske, Nemačke i Italije razgovarao o takozvanom francusko-nemačkom planu za Kosovo.

On je posle tog sastanka izjavio da je Srbija spremna da prihvati koncept i da radi na implementaciji predloženog sporazuma, ali i da je izrazio rezervisanost po jednoj tački tog sporazuma.

Kako su preneli mediji, Vučić se u nedelju uveče sastao i sa vrhom SNS, čiji je predsednik, gde je nakon navodnih nesuglasica oko pregovora sa SAD i EU i poziva da se od njih odustane, kazao da je spreman da podnese ostavku i da vođenje stranke prepusti nekom drugom.

Komentari (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *