Nagrada za poslovnu izuzetnost otišla je u ruke menadžeru i poslovnom lideru koji je tokom svoje karijere kontinuirano ostvarivao izuzetne poslovne rezultate i postignuća, posebno kada je reč o razvoju poslovanja, pomeranja granica u biznisu, kao i preduzimanju poslovnih iskoraka, rečeno je na svečanosti.

Kako je istaknuto, njegov pozitivan uticaj na ekonomiju i poslovne zajednice Srbije i regiona je dugotrajan i značajan, a svojim doprinosom razvoju SAM-a i promociji menadžerske struke ostavio je neizbrisiv trag.

“Timski rad je najvažniji u svakom poslu, iz tog razloga ovu nagradu posvećujem svim mojim saradnicima”, naglasio je Vučićević prilikom primanja nagrade.

Na “Junskom susretu menadžera” u Palati umetnosti “Madlena” sumirani su i rezultati u prvih šest meseci 2024. godini, ali i najavljeni planovi za naredni period.

Predsednik SAM-a Mihailo Janković osvrnuo se i na aktivnosti koje su realizovane u prvoj polovini godine, ne samo za članove, već i za širu poslovnu zajednicu.

Neke od njih su, kako je naveo, Forum menadžera posvećen najnovijim informacijama o biznis trendovima, ovoga puta i o budućoj ulozi ljudi u svetu veštačke inteligencije.

Predsednik SAM-a pomenuo je i inicijativu Menadžer SAM na dan, koju SAM realizuje u saradnji sa organizacijom “Dostignuća mladih” i pod kojom će vodeći menadžeri SAM-a ugostiti pobednike takmičenja učeničkih kompanija i pokazati im kako zaista izgleda jedan dan i posao menadžera.

“Želeli smo da učenicima iz srednjih škola pružimo autentični doživljaj radnog dana menadžera, radnog mesta i svih odgovornosti i obaveza koje oni podrazumevaju”, poručio je Janković. {video1}

On je dodao da je ponosan što SAM ove godine obeležava svoje punoletstvo i što postoji i razvija se svih ovih godina.

“Činjenica da je iza nas 18 godina rada, sa više od 1.000 aktivnosti i da brojimo više od 500 članova, mene ispunjava ponosom što sam deo ove zajednice, pre svega, dobrih i odgovornih menadžera i lidera”, ocenio je predsednik SAM-a.

Izvršna direktorka SAM-a Jelena Bulatović izjavila je da će odgovornost menadžera i kompanija prema životnom okruženju i dalje ostati u fokusu saradnju sa ministarstvom zaštite životne sredine u narednom periodu u cilju promocije zelene agende, zelene tranzicije, a posebno promocije najboljih praksi kompanija u ovom domenu.

Partneri Junskog susreta bile su kompanije “Tehnohemija” i “Sekopak”, a gostima su se obratile predsednica Odbora direktora “Tehnohemije” Ivana Uljmanski i generalna direktorka “Sekopaka” Violeta Belanović.

Istaknuto je da unapređenje i razvoj menadžerske i šire poslovne zajednice preko deljenja znanja i iskustva, praćenje i podizanje svesti o aktuelnim trendovima i temama koje dominiraju tržištem i prikazivanje istih kroz različite dinamične formate za širu poslovnu i društvenu zajednicu, ostaju ciljevi SAM-a u godini obeležavanja jubileja.

CEO VIDEO MATERIJAL MOŽETE PREUZETI OVDE:

Komentari (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *