U saopštenju za javnost navodi se da je Vučić pre pet godina obećao autoput Novi Pazar – Sarajevo i izgradnju mosta u centru grada što, kako su ocenili, nije ni započeto, kao i nove fabrike koje “postoje samo u njegovim govorima”.

“Očigledno da je Vučić mislio da lažnim obećanjima može da sakrije svoju ružnu prošlost kada je, pozivom da se za jednog ubijenog Srbina ubije stotinu muslimana, u našu višenacionalnu sredinu uneo strah i mržnju. Ni obećanja, ni izjave poput one ‘ja vas volim’ neće i ne smeju da zavaraju nijednog građanina Novog Pazara”, saopštili su iz te stranke.

Dodali su da se tokom pandemije “kada su se ljudi gušili na parkinzima zdravstvenih ustanova jer u našim gradovima nema dovoljno lekara videlo koliko nas Vučićev režim voli”.

“Umesto u televizor, građani treba da pogledaju u svoje novčanike i da se sete svih koji su iz Pazara otišli trbuhom za kruhom i mozgom za dostojanstvom. I onda treba da odluče da li će glasati za nastavak politike koja se bazira na podelama ili će glasati za promene iz korena”, navode iz SSP Novi Pazar.

Oni su pozvali građane da izađu na izbore i podrže njihovu parlamentarnu listu na čelu sa Marinikom Tepić i predsedničkog kandidata Zdravka Ponoša.