„Pošto je partija registrovana na Zlatiboru, a puno Novosadjana i uopšte Vojvodjana dolazi na našu planinu, logično je da dodjemo u Novi Sad i Vojvodinu i da ovde širimo pravce svoga delovanja i promovišemo Zdravu Srbiju“, izjavio je predsednik ZS Milan Stamatović.

Stamatović je naglasio da ZS izlazi na izbore, kako predsedničke i parlamentarne, tako i na lokalne, zato što smatra da je pametnije da svoj program i svoj rejting izmeri na izborima.

„Iako mi kao ZS imamo primedbe na taj izborni proces i na slobodu medija, smatramo da je bolje da se izmerimo u tim demokratskim uslovima, čak iako su oni ponekad zloupotrebljeni od onih koji imaju vlast i moć“, dodao je Stamatović.

Za poverenika Pokrajinskog odbora Zdrave Srbije izabran je Saša Vujić, dok je za poverenika Gradskog odbora Novog Sada izabran Nikola Stojković.

„Pokrajinski odbor će slediti programska načela i principe ZS, a naravno da Vojvodina ima svoje specifičnosti. Obratićemo pažnju na nacionalne manjine, ali i na ruralni razvoj, sa programima za uključivanje mladih u privredne tokove, pogotovu u proizvodnim delatnostima u ruralnim sredinama“, izjavio je poverenik Pokrajinskog odbora ZS Saša Vujić.

  //