Fudbaleri Zvezde igraju u nedelju od 16.15 na svom terenu protiv Novog Pazara, utakmicu 26. kola Super lige Srbije.

Stanković je rekao da ekipa ne sme da se opusti i da će ići na pobedu.

„Na papiru je tako, ali mnogo puta se ispostavilo da, ono što misliš da je lako na terenu, ispostavi se da postaje teško. Ne želimo da dodje do opuštanja, mnogo smo radili na tome da se prema svakom protivniku ide kao da je najbolji na svetu. Tri boda na sutrašnji dan kada je besplatan ulaz, kada će doći mnogo ljudi da vidi Crvenu zvezdu, pozdravi momke i zahvali im za ovakav start prvenstva gde smo ponovo vratili sve u igru. Mnogo toga se pitamo, smatram da sutra nemamo pravo na lošu partiju“, naveo je.

Stanković je rekao da se Milan Rodić vratio treninzima i da će početi utakmicu, a da Mirko Ivanić igra visokom nivou. On je dodao da podjednako računa na sve igrače koje ima na raspolaganju.

Posle 25 kola u Super ligi Zvezda ima 66 bodova, dva manje od vodećeg Partizana, a Stanković je rekao da njegova ekima može da podnese veliki pritisak.

„Pritisak je podjednak, nisam tamo pa ne mogu da znam koliki je pritisak. Pritisak je i kod nas, kakav treba da bude za klub kakav je Crvena zvezda, pravi takmičarski. Očekujemo najbolje i treba da ostane tako. Saživeli smo se sa takvim pritiskom od kada sam ovde, a i iza mene je mnogo godina. Crvena zvezda je veliki klub i ona pritiske zna da trpi“, naveo je Stanković.