„Novi Pazar je promenio trenera, vratili su čoveka koji je napravio sa njima rezultat. Prazan stadion sigurno ne igra veliku ulogu za Novi Pazar, što će nama olakšati, bar što se tiče atmosfere. Medjutim, mi smo uhvatili ritam i igramo konkretno i direktno. Prošao je onaj pritisak o kome smo mnogo pričali, ta letnja liga“, rekao je Stanković.

Crveno-beli, kako je rekao, uvek idu na pobedu i od toga ne odustaju.

„Poslednji meč koji smo igrali (protiv Partizana) bio je do primljenog gola odličan i potpuno smo ga kontrolisali. Posle toga, derbi nosi svoj pritisak i strah da se izadje sa pozitivnim rezultatom, što sve utiče na igru. Ja na sve to gledam pozitivno“, dodao je on.

Trener Zvezde je rekao da još nije odlučio ko će igrati u Novom Pazaru jer je ove nedelje na „prste jedne ruke“ mogao da prebroji one koji su trenirali.

„Može da se očekuje da bude mladih. Staviću ih u tim kad budu u stanju da prave razliku i odgovore zahtevima. Zvezdin dres mora da se zasluži, mnogo stvari treba da se desi i poklopi da bi igrali, tako da od njih sve zavisi“, rekao je Stanković.

Crveno-beli u ovaj meč ulaze kao drugoplasirani na tabeli sa 20 bodova, odnosno imaju pet bodova manje od vodećeg Partizana koji ima meč više. Na drugoj strani, Novi Pazar je pretposlednji na tabeli domećeg šampionata sa sedam osvojenih bodova.

Utakmica Novi Pazar – Crvena zvezda igra se sutra od 15.55.