Ocenio je da je „u uslovima ukrajinske krize koja preti da preraste u globalnu ekonomsku, energetsku i bezbednosnu krizu“, Srbija „poslednja zemlja kojoj su potrebni nemiri i nasilje na ulicama“.

„Izazovi pred nama su ogromni, od nikad teže borbe za očuvanje naših interesa na Kosovu i Metohiji koja nam predstoji, preko globalne utakmice za energente i hranu koja je uveliko u toku, do pokušaja određenih unutrašnjih i spoljnih faktora da razvoj Srbije kao prirodnog predvodnika regiona Zapadnog Balkana zaustave“, naveo je Krkobabić a preneo PUPS.

Najavio je da će PUPS „kao državotvorna partija čije političko težište čine isključivo interesi gradjana Srbije, sve svoje raspoložive kapacitete staviti u funkciju stvaranja atmosfere mira, jedinstva i solidarnosti unutar naše države i pružati punu podršku državnom rukovodstvu“.

„Rezervnu državu nemamo, zato moramo svi zajedno, ogrnuti trobojkom i grbom koji nas opominje da budemo jedinstveni, raditi i stremiti ka istom cilju – stabilnoj i uspešnijoj Srbiji“, naveo je šef poslanika PUPS – solidarnost i pravda u Skupštini Srbije.  

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.