Novinar Radara je prethodno kazao medijima da ga je ispred jednog beogradskog kafića napao i udario urednik “Srpskog telegrafa” Milan Lađević.

“Osilili su se i misle da im je sve dozvoljeno”, kazao je Stefanović, tokom posete Ćićevcu, saopštila je SSP.

On je u saopštenju naveo da je je “to lice Vučićeve (predsednika Republike Aleksandra Vučića) Srbije”.

Prema njegovim rečima, u toj Srbiji “je režimskim, plaćenim lažovima dozvoljeno da biju, kad već godinam lažima uništavaju živote svih koji se ne mire sa uništavanjem Srbije od strane SNS režima i Vučića”.

“Danas je režimski propagandista napao novinara sa velikim “N”, dokazanog borca za istinu i pravdu – Vuka Cvijića jer misli da može”, ocenio je Stefanović.

Naveo je i da je “Ćićevac upravo pravo lice onesposobne i korumpirane SNS vlasti”.

Kako je naveo, to je mesto iz kojeg je otišlo više od trećine stanovnika, gde nisu u stanju obdanište da naprave i gde nema investicija i posla.

“Namenili su Ćićevcu sudbinu mnogih drugih u naprednjačkoj Srbiji, da bude slepo crevo i benzinska pumpa van auto puta, mesto u kojem se preživljava i uzalud čeka bilo koje od lažnih SNS obećanja”, naglasio je Stefanović.

Kako je kazao, nakon “lažnih i unapred pokradenih izbora 2.juna”, SSP kreće u borbu za normalnost i slobodne izbore u Srbiji.

Srbija se “nalazi u senci agresije i nasilja režima sa svakodnevnim ubistvima i stradanjima, otetim medijima i korupcijom epskih razmera”, dodao je.