“Znamo da ovo nije dovoljno dobro. Moramo da preuzmemo odgovornost za to, ja moram da preuzmem odgovornost. Ne igramo i žao mi je navijača. Ovo je ispod naših standarda i moramo to da ispravimo. Moramo da se oporavimo, ali moramo brzo, pošto je u subotu naredna utakmica (Fulam) i moramo da podignemo standarde. Ovo nije dovoljno dobro”, rekao je Ten Hag za Skaj.

Ten Hag je prošle sezone preuzeo Junajted i osvojio Liga kup, prvi trofej kluba posle šest godina. Međutim, ove sezone ekipa ne postiže očekivane rezultate, a poraz od Njukasla u sredu uveče na Old Trafordu 0:3 u osmini finala je osmi u poslednjih 15 utakmica.

Upitan da li Junajted ima pravi karakter da ispuni standarde, Ten Hag je odgovorio: “Imamo, uveren sam u to”.”Igrači će se podići, zajedno su, videli ste, pokušali su. Ali znamo da ovo nije dovoljno dobro i kao što sam rekao, odgovoran sam i ovo moramo zajedno da uradimo”, dodao je on.

Ten Hag je rekao da je jedini način da Junajted prebrodi trenutne teškoće – sloga u ekipi.

“Moramo da budemo disciplinovani i složni, svako mora da preuzme odgovornost, da sarađuje, to je ključna reč”, naveo je on.