Tepić koja je na proteklim izborima bila nosilac liste Ujedinjeni za pobedu Srbije, za list Danas ocenila je da se nakon sastanka Djilasa sa Vučićem deo opozicije i „dojučerašnjih partnera“ SSP-a „strmoglavio u populizam“.

„Da bismo mogli da sprovodimo politiku, odgovorno je da pokušamo da smirimo tenzije, svi. Pri tom, uradio je sve javno (Djilas), bez rukavica, svestan da će sebe izložiti i napadima“, rekla je ona.

Tepić je dodala da će opozicija imati još više glasova kada se smire strasti koje nisu racionalne, te da sledeći izbori ne smeju da budu ni nalik aprilskim.

„Poslednja dogadjanja su pokazala da problem nedostatka dijaloga ne postoji samo na relaciji vlast-opozicija, već i unutar opozicije“, kazala je ona.

Takodje je rekla da nije iznenadjena na navode da bi kandidat za predsednika te koalicije Zdravko Ponoš osnovao svoju političku organizaciju.

„Ponoš je pred izbore rekao da neće formirati svoju političku organizaciju, ali sada je promenio mišljenje. Najveći teret kampanje Zdravka Ponoša iznela je Stranka slobode i pravde. Trpeli smo udarce jer smo ga nominovali i podržavali“, istakla je ona.