Ona je za TV N1 istakla da se situacija ubrzano i dramatično menja, da infuzija, koju prima, više ne deluje i ne može da pomogne, kao i da su rizici za bubrege dramatično povećani.

“Lekari su danas hteli da me vode u bolnicu na intenzivnu negu, ali sam ih zamolila da ostanem do sutra i protesta koji organizuje ProGlas”, naglasila je Tepić.

Istakla je da više ne može da prima infuziju jer su joj vene krhke i pucaju.

“Želim da se sutra pojavim na mitingu ProGlasa. Ako veče i sutrašnje jutro proteknu uredu, pokušaću da dođem i obratim se okupljenim građanima”, istakla je Tepić.

Dodala je da je raduje stav EU koja insistira da se proveri i analizira celokuponi izborni proces.

Naglasila je i da je izlaz iz ove situacije poništavanje izbora na svim nivoima.

“Nepravilnosti, i jednog potpuno novog inženjeringa, je bilo na svim nivoima. Zato i tražimo njihovo poništavanje i ponavljanje, uz proveru i prečišćavanje biračkog spiska”, podvukla je Tepić.

Ona je naglasila da joj se čini da vlast neće na to pristati jer je učestvovala u krađi i kreiranju tog inženjeringa sa brisanjem i dodavanjem određenog broja ljudi u birački spisak”, rekla je Tepić.

“Zato smo se i obratili međunarodnoj zajednici. Nadamo se da će biti formirano neko telo koje će istražiti šta se sve dešavalo u ovom izbornom procesu. Koje će napraviti reviziju cekokupnog izbornog procesa”, podvukla je Tepić.

Ona je zaključila da su nepravilnosti bila takve i tolike i po prvi put viđene, te da koalicija “Srbija protiv nasilja” osporava i njihovu legalnost i legitimitet.