Ona je ponovila da da predstavnici te koalicije odbijaju učešće na Pink televiziji.

„Za 15 minuta pranja ruku od svega što su nam do sad radili? Kada pobedimo 3. aprila, takve mašinerije zla biće zatvorene, nacionalne frekvencije oduzete, a odgovorni lustrirani“, rekla je Tepić.

Potpredsednik Narodne stranke i treći na listi Ujedinjeni za pobedu Srbije Miroslav Aleksić rekao je da „nismo zaboravili kako je vlast predala ‘Milenijum timu’ Vranjsku Banju“.

„Obećavam im da će biti primer kako će se ispitati sumnjive privatizacije, ugovori i kako će biti oduzeta nelegalno stečena imovina kako nikome više u Srbiji ne bi palo na pamet da radi nešto slično“, naveo je Aleksić.

Aleksić je istakao da će se primeru „Milenijum tima“ pokazati i „kako će odgovarati i svi drugi iz državne vlasti koji su učestvovali u korupciji i pljački naroda u prethodnih deset godina“.

„Novac od korupcije i oduzete imovine vratićemo narodu i uložićemo i u razvoj nerazvijenih područja. Više od milijardu evra godišnje se odlije kroz korupciju u džepove lopova iz vlasti“, rekao je Aleksić.

Predsednik Pokreta slobodnih gradjana Pavle Grbović poručio je gradjanima Vranja da je obaveza svih „da na putu ka pobedi pružimo ruku onima koji tvrde da su svi isti i da nema za koga da se glasa“, saopšteno je iz koalicije Ujedinjeni za pobedu Srbije.

Poručio je da na skupovima opozicije nema nikoga ko je tu došao po naredbi i pretnji da će izgubiti posao ukoliko ne uđe u autobus.

„Marinika Tepić, Zoran Lutovac, ja ili Zdravko Ponoš nismo isto što i Ana Brnabić, Nebojša Bakarec i drugi iz SNS. Zdravko Ponoš je kada je Srbija bila u ratu obukao uniformu i branio ju je iako se nije slagao sa tadašnjom vlašću, a onaj ko sada kaže da je najhrabriji je tada iskukao novi stan na štetu svih nas“, rekao je Grbović.

Potpredsednik Demokratske stranke i kandidat za narodnog poslanika iz Vladičinog Hana Nenad Mitrović rekao je da su Srbiju 1999. godine kasetnim bombama zasipali Toni Bler i Bil Klinton.

„To su danas najbolji drugari Aleksandra Vučića koji je danas Blera angažovao kao savetnika za platu od 200.000 evra, a Klintonu je odneo dva miliona dolara za kampanju njegove žene za predsednika SAD. I takav se usudjuje da generala Ponoša naziva NATO generalom“, rekao je Mitrović.

Na skupu su govorili i kandidati za poslanike liste Ujedinjeni za pobedu Srbije profesori Čedomir Čupić i Slobodan Prvanović.