“Jedan od osnovnih ciljeva našeg organizovanja je borba za odgovornu nacionalnu i državotvornu politiku u cilju očuvanja teritorijalnog identiteta i suvereniteta Srbije”, izjavio je Stamatović.

Istakao je da je Zdrava Srbija za tri godine formirala 70 odbora širom Srbije i “u Čajetini i na poslednjim lokalnim izborima potvrdila apsolutnu dominaciju, kada je Stamatović po četvrti put izabran za predsednika ove opštine”.

U saopštenju se ističe da je u fokusu delovanja stranke, briga o svom narodu u zemlji, regionu i dijaspori, suzbijanje kriminala i korupcije, decentralizacija vlasti, odgovorna spoljna politika, opstanak srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, kao i razvoj ekonomije zasnovan na razvoju poljoprivrede, turizma i preduzetništva.

Kao i pre tri godine, rukovodstvo Zdrave Srbije poručuje da je glavni stranački cilj da uspeh Zlatibora i Čajetine preslikaju na svaki grad, svaku opštinu i svako najmanje mesto i selo u Srbiji, navedeno je u saopštenju.

Komentari (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *