Košarkaši Zvezde igraju u četvrtak od 19 časova na svom terenu protiv Fenerbahčea, utakmicu poslednjeg 34. kola Evrolige.

“Svaku utakmicu idemo da pobedimo. Svi su igrači zasad, do ovog poslednjeg treninga, dobro, igraće njih samo 12”, dodao je trener crveno-belih.

Govoreći o Fenerbahčeu, Ivanović je rekao da je to kvalitetan i iskusan tim.

“Dobili su poslednju utakmicu protiv Efesa možda najviše zahvaljujući tome da su imali neke igrače koji su bili povređeni, pa su silom prilika igrali sa pet niskih igrača, a igrajući sa pet niskih napravili su razliku. Izuzetno kvalitetan tim, izuzetan broj igrača koji mogu da reše utakmicu i situacije jedan na jedan”, naveo je on.

Iz Zvezde je navedeno da vlada veliko interesovanje za utakmicu i da će hala “Aleksandar Nikolić” biti puna.

“To je izuzetan znak da su naši navijači zaista fantastični, što ja ponavljam stalno i što je istina. I zaista daju snagu ovim momcima kad izađu da igraju, znači im mnogo podrška”, naveo je Ivanović.

Košarkaš Crvene zvezde Filip Petrušev rekao je da je cilj ekipe da odigra što bolje i nastavi dobre partije u Evroligi kako bi pobedila u poslednjoj utakmici, ali i podigla formu za završni deo sezone.

“Mislim da smo svi svesni da smo mogli, možda čak i lagano, da uđemo u osam najboljih. Protiv dobrih timova smo igrali dobro čitave sezone i pobeđivali. Neke unapred dobijene utakmice smo gubili i to nas je na kraju koštalo. Mislim da svi vide koliko je ova ekipa dobra, talentovana i ima kvalitet, ali eto, ostaje žal”, dodao je on.

Ulazi dvorane “Aleksandar Nikolić” biće otvoreni dva sata pre početka utakmice, od 17 časova.

Uoči poslednjeg kola Zvezda ima 16 pobeda i 17 poraza, a Fenerbahče 19 pobeda i 14 poraza.