“Bilo je spektakularno. Čak je i početak bio živahan, bili smo u prednosti, upravo ono što nam je bilo potrebno. Igrali smo vrhunski fudbal protiv ekipe u vrhunskoj formi. Junajted je odigrao super sezonu, mi nismo zadovoljni našom, ali to u utakmici ništa ne znači. Bili smo bolji, ovo su važna tri boda”, rekao je Klop za Skaj.

Liverpul je pobedio na Enfildu Mančester junajted sa 7:0, peti je na tabeli i ostao je u igri za plasman u Ligu šampiona.

“Ima još 13 utakmica i borbe za mnogo bodova. Večeras je bilo savršeno. Svi moraju da znaju da smo još tu, a to nije bio slučaj duže vreme. Večeras smo pokazali šta možemo da budemo. Ne pričamo o rezultatu, samo pričamo o igri. Ovo je neverovatno posebno, ne znam kada je poslednji put bio ovako lud rezultat. Ovaj rezultat je za istorijske knjige, a ne samo ovaj trenutak”, naveo je Klop.

Napadač Mohamed Salah postigao je danas dva gola, pa je sa 129 pogodaka najbolji strelac Liverpula u Premijer ligi.

“To je ludo – kakve brojke. To je posebna stvar, poseban igrač. Cenimo ga, ali u budućnosti kada se budu osvrnuli, ljudi će tek shvatiti koliko je poseban”, naveo je Klop.