Junajted je sinoć na Old Trafordu pobedio Totenhem sa 2:0 u Premijer ligi, a Ronaldo nije igrao, već je utakmicu gledao sa klupe za rezervne igrače. Uoči završetka Porugalac je ustao sa klupe i ušao u tunel koji vodi do svlačionice.

Upitan da li je Ronaldo razgovarao sa njim pre nego što je ušao u tunel, Ten Hag je za Amazon Prajm rekao: “Bio je tamo, video sam ga, ali nisam razgovarao sa njim”.

On je za tu situaciju upitan i sinoć na konferenciji za novinare.

“Nisam obratio pažnju na to, pozabaviću se time sutra. Želim da fokus ostane na ekipi. Bilo je veličanstveno od svih 11 igrača. Moram da ispravim izjavu, to je bio i dobar nastup rezervista koji su ušli u igru. Ovo je bila timska igra. Videli smo 11 igrača koji se brane i 11 igrača koji napadaju. Bio sam zadovoljan”, rekao je Ten Hag, preneo je Skaj.

Ronaldo je sa klupe gledao i utakmice protiv Liverpula i Arsenala, u kojima je Junajted takodje pobedjivao.

Nije prvi put da Ronaldo napusti utakmicu pre završetka, otkako se vratio u klub pre 14 meseci. U avgustu je ranije otišao sa prijateljske utakmice protiv Rajo Valjekana, a u oktobru je sam išao tunelom ljut posle remija sa Evertonom 1:1, kada je Andros Tauzend posle pogotka imitirao način kojim Ronaldo proslavlja golove.