Medju poslanicima sa te liste će biti 18 poslanika koji pripadaju strankama koje su bile u koaliciji sa SNS-om, kao i desetak nestranačkih poslanika sa kvote SNS-a. 

Medju nestranačkim osobama koje će sesti u poslaničke klupe su Danica Grujičić, Jelena Begović, Stojan Radenović, Lazar Ristovski, Marko Kešelj… 

U novom skupštinskom sazivu sa kvote SNS-a neće biti dosadašnjih poslanika Luke Kebare, Srbislava Filipovića, Dragana Šormaza, Janke Langure, Andrijane Avramov, Jelene Mijatović, Miloša Bandjura i drugih koji su na poslaničkoj listi bili ispod 120. mesta. 

Iz Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) Rasima Ljajića, u parlament će ući Tatjana Matić, Muamer Bačevac, Jasmina Karanac, Jasmih Hodžić i Dejana Vasić. 

Partiju udruženih penzionera Srbije (PUPS) predstavljaće otac i sin Milan i Stefan Krkobabić, Momčilo Vuksanović, Vladan Djukić i Jelisaveta Veljković.

Iz Pokreta snaga Srbije (PSS) novi-stari poslanici će biti akademik Dragomir Karić, svekar njegove ćerke Momir Stojilković i Marko Bogdanović. 

Pokret socijalista (PS) Aleksandra Vulina u Skupštini Srbiće će zastupati Djordje Komlenski i Bojan Torbica, dok će jedini poslanik Srpske narodne stranke (SNP) Nenada Popovića biti Jovan Palalić. 

Srpski pokret obnove (SPO) i u novom sazivu predstavljaće Aleksandar Čotrić i Aleksandar Jugović. Aforističar Čotrić je kao poslanik u Skupštini Srbije proveo već 21 godinu. 

Parlamentarna lista koju je predvodio Aleksandar Vučić na proteklim izborima je dobila 1.621.537 glasova, što je za 332.460 glasova manje nego na izborima održanim 2020. godine, kada su osvojili 1.953.998 glasova.