“Već 12 godina Novim Sadom ne upravljaju Novosađani, čak ni oni iz SNS, nego upravlja predsednikov brat (Andrej Vučić) sa svojim pomoćnicima iz kriminalnog miljea. To Novosađani znaju i više neće da trpe. Pozivam sve koji žele to da menjaju i one koji pripadaju vladajućoj stranci, da svi ujedinimo energiju i izborimo se za promene”, naveo je u saopštenju za javnost jedan od nosilaca opozicione liste Borislav Novaković.

Prema njegovim rečima, Novi Sad “prolazi kroz jedan dramatičan period”, koji može da se prebrodi “ako smo složni i odlučni da želimo promene”.

“Možemo da pobedimo ukoliko se okupimo, ukoliko svi budemo zajedno i ukoliko prevlada ono što je bio ideal svake demokratije, a to je da se izborimo da sami donosimo odluke, a ne da imamo velikog tutora iz okruženja predsednika države”, kazao je Novaković.

Dodao je da opozicija neće da dozvoli da javne poslove u Novom Sadu “vode kriminalci”, da o ključnim stvarima kako se upravlja jednom političkom zajednicom odlučuju “nevidljivi centri moći”, nego da “suvereni budu jedino građani Novog Sada, da se oni pitaju”.

{Video1:}