Zajednica Super lige upozorila je Novi Pazar i još četiri tima iz elitnog ranga da u naredna dva dana izmire sve dugove koje imaju prema drugim klubovima, igračima i trenerima, piše Sportski žurnal.

„Ukoliko do 14. februara ne izmire sva dugovanja Crvena zvezda, Novi Pazar, Jagodina, kragujevački Radnički 1923 i Radnički iz Niša neće biti u prilici da registruju nove igrače, a može se desiti i da im se izrekne mera oduzimanja bodova. Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije (DKFSS) u četvrtak će odlučivati o eventualnim kaznama za pomenute klubove koji su već suspendovani“, prenosi Žurnal na svom sajtu.

Novopazarci će, ako ne izmire dugovanja, biti sprečeni da registruju Ersina Mehmedovića, Sinišu Stevanovića, Vladimira Otaševića, Ivana Dragićevića, Kenana Ragipovića, Nebojšu Stanojlovića, Vuka Sotirovića, Anesa Hota, Marka Šimića i Jasmina Koča.
 
DKFSS je ranije saopštila da su zbog neispunjenih finansijskih obaveze postupak protiv tog kluba pokrenuli bivši igrači Miloš Bogunović i Vladan Đogatović, kao i nekadašnji član stručnog štaba Saša Milanović.

Prolećni deo Super lige Srbije počinje za 10 dana, kada će šestoplasirani Novi Pazar biti domaćin vodećem Partizanu.
 
M. Minić