Predsednik Gradskog odbora Srpske radikalne stranke (SRS) u Novom Pazaru Milan Veselinović rekao je danas da očekuje da se ova stranka nakon predstojećih parlamentarnih izbora vrati na političku scenu Srbije.

On je na konferenciji za novinare, organizovanoj povodom stranačke slave, istakao da radikali imaju svoj program u koji veruju i da njih ne vezuju niti za jednu aferu.

“Do 2012. godine vladale su demokrate koje su uništile Srbiju i mislili smo da od njih nema gorih, ali smo se prevarili jer je ova vlast još gora. Dovoljno je samo uporediti životni standard i to koliko građani danas lošije žive”, izjavio je Veselinović.

On je dodao i da je vlast, baveći se visokom politikom, zaboravila narod koji  zamajava nebitnim stvarima.

“Očigledno da oni ne očekuju da će građani, kao što su to već uradili u Grčkoj i Bosni i Hercegovini, uskoro dići glas protiv korupcije, mafije i nesposobne vlasti u Srbiji”, rekao je Veselinović.

On je kritikovao Vladu zbog odnosa prema Srbima iz Raške oblasti, jer se oni zbog toga što su, kako je rekao, “prepušteni sami sebi” sve više iseljavaju.

Na konferenciji su predstavljena i dva kandidata za narodne poslanike iz Novog Pazara, Zoran Lončarević koji je 164. na listi i Nataša Veljković koja je 228. na listi “Srpska radikalna stranka – dr Vojislav Šešelj”.

N. Kočović