Vučić je na Instagramu objavio snimak na kojem se vidi kako dočekuje premijere Crne Gore i Albanije, Zdravka Krivokapića i Edija Ramu, ispred najviše zgrade projekta Beograd na vodi.

„Sa Edijem Ramom i Zdravkom Krivokapićem obilazim večeras Kulu Beograd. Nakon toga sledi radna večera na kojoj ćemo, izmedju ostalog, razgovarati i o infrastrukturnim projektima. Dobrodošli u Beograd dragi prijatelji“, napisao je Vučić.

Krivokapić večeras završava dvodnevnu zvaničnu posetu Srbiji, tokom koje je odvojeno razgovarao sa najvišim zvaničnicima.

Rama je večeras doputovao u Beograd, povodom sutrašnjeg sastanka sa Vučićem i potpredsednikom Vlade Severne Makedonije Nikolom Dimitrovom, u okviru inicijative Otvoreni Balkan.

Vučić sa Krivokapićem i Ramom obišao Kulu Beograd

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je večeras Kulu Beograd, sa crnogorskim i albanskim premijerima Zdravkom Krivokapićem i Edijem Ramom.

Na svom svom nalogu na Instagramu „buducnostsrbijeav“, on je naveo da će nakon obilaska imati radnu večeru sa dvojicom premijera, na kojoj će razgovarati i o infrastrukturnim projektima.

„Dobrodošli u Beograd dragi prijatelji“, napisao je Vučić na Instagramu uz video snimak obilaska Kule Beograd.

//