On je, nakon sastanka te dve stranke u sedištu SNS, rekao novinarima da se razgovaralo o politici i kako bi Srbija trebalo da izgleda u budućnosti.

„Dogovorili smo i formiranje stalne radne grupe izmedju dve političke partije, koje bi trebalo da rade na usaglašavanju i koordinaciji svih političkih poteza, od političkog delovanja, do saradnje u samom izbornom procesu, medijskog predstavljanja, rezultata koje smo zajednički napravili i do onoga što želimo da uradimo“, rekao je Vučić.

Prema njegovim rečima, dogovorena je priprema političkog „Sporazuma za budućnost“ i kako će te dve stranke delovati zajednički nakon izbora.

Istakao je da postoji „dobra volja“ u obe političke partije da nastave sa saradnjom, dok će u narednom periodu biti odlučeno u kom obliku.

Vučić je dodao i da su nastavili pripreme za skupštinu SNS, koja će biti održana 13. novembra, i rekao da će tada biti predstavljen dokument „Srbija 2030. godine“, sa planom i programom te stranke.

„Smatram da je važno da pred ljude izadjete sa izveštajem o onome što ste uradili, ali i sa vašim planovima i programima za budućnost“, ocenio je Vučić.