“To ne samo da je dozvoljeno nego je i poželjno, da se borite za svaki glas. Ne postoji nijedna zemlja u svetu gde se ne radi to. To rade i naši protivnici”, rekao je Vučić na konferenciji za novinare u sedištu SNS.

On je rekao da jedino što može da bude sporno je da li je SNS platila zakup za prostorije i telefonske linije, ali da se ta stranka “ozbiljno sprema za svake izbore” i da ima “stotine pa i hiljade” takvih timova.

Vučić je rekao da Srbija sada ulazi u novu eru u kojoj će vlast imati otvoreni mandat za sve ono što je tražila po pitanju reformi.

“Predstoji nam težak rad i mnogo problema. Kao predsednik mogu da kažem da nas očekuje užasno teško vreme za koje nismo krivi, a tiče se spoljnopolitičke situacije. I biće samo teže. Moraćemo da čuvamo zemlju i mir, ali i slobodu”, rekao je Vučić.

Vučić je pozvao SNS da pruži ruku političkim protivnicima jer će oni sada imati “ogromnu zastupljenost u gradovima i opštinama”.

“Pozivam vas da tri puta u Nišu razmislite da li ćete da vladati sami pre nego što presečete, jer tamo nije rezultat kao u drugim sredinama”, rekao je on.

On je rekao da zahvaljuje svim koalicionim partnerima SNS i poručio im da svima predstoji mnogo rada i truda.

“Mislimo da je u Beogradu interesantno još u dve opštine, u svim ostalim imaćemo većinu. Brojimo još Vračar, i tamo će biti ubedljiva pobeda ali je pitanja jedan mandat gore ili dole. Izvesno je da je u 15 opština značajna većina za našu koalicionu listu”, dodao je on.