Zaposleni u banci su, zajedno sa svojim porodicama, uoči praznika pripremili ručno izrađene čestitke i poklone za mališane u Prihvatilištu za decu na Zvezdari, korisnike Doma za stara lica na Bežanijskoj kosi, kao i korisnike Doma za osobe sa invaliditetom u Zemunu.

Kako je u saopštenju navela Unikredit banka, ovo je samo jedna od inicijativa koje oslikavaju integritet, odgovornost i brigu o zajednici, što su ujedno i ključne vrednosti kompanije, a kojima banka dokazuje da zajednici može pružiti mnogo više od svoje osnovne delatnosti.

Direktorka Identiteta i komunikacija u Unikredit banci Svetlana Bunčić je rekla da je praznični period pravo vreme za darivanje, i da zaista raduje što su se koleginice i kolege iz banke sa velikom radošću pridružile inicijativi kojom su obradovali one kojima je pažnja najpotrebnija.

“Naša banka na zaista mnogo različitih načina podržava zajednicu u kojoj poslujemo i čiji smo deo. U dane praznika prirodno je i da se osvrnemo na one koji su najosetljiviji, kada se porodica okuplja i kada su vrednosti očuvanja zajedništva u prvom planu”, istakla je Bunčić.

Izradom čestitki i pripremom poklona, “Porodični dan” je ispunio svoj osnovni cilj, a to je da zaposleni na interesantan način provedu vreme sa svojim najmilijima, istakla je Unikredit  banka.

Posle toga zaposleni u banci, članovi interno organizovanog Kluba volontera, mnoštvo poklona i čestitki krajem decembra su podelili deci u prihvatilištu, korisnicima doma za stara lica i doma za osobe sa invaliditetom.

Komentari (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *