Trener fudbalera Novog Pazara Marjan Živković rekao je danas da je njegov tim favorit u utakmici protiv domaćeg Sindjelića, u okviru četvrtog kola Prve lige Srbije.

„Ako odigramo kao u prvom poluvremenu protiv ČSK Pivare i Jagodine, bićemo bliži uspehu. Pored pobeda kući, da bi zadovoljili naše ambicije moramo donositi i bodove sa strane. U takvom raspoloženju putujemo u Beograd“, rekao je Živković.

Sindjelić je lider prvoligaškog takmičenja sa sedam bodova, dva više od osmoplasiranog Novog Pazara.

„Još ne mogu da prežalim gostovanje u Čelarevu, da smo pobedili imali bi bodova kao i Sindjelić, pa bi to bio derbi u pravom smislu. S druge strane, s kim god da igra Novi Pazar, to je neka vrsta derbija“, naveo je Živković.

On je rekao da je malo iznenađen rezultatima Sindjelića na startu prvenstva, s obzirom da je ekipa iz Beograda prošle sezone tek u poslednjim kolima obezbedila opstanak.

„Mlada i talentovana deca sada su iskusnija, a stabilizovao ih je dolazak iskusnog Dušana Petronijevića. To se vidi i po rezultatima u ova tri kola“, ocenio je Živković.

Strateg Pazaraca je dodao da računa na sve kandidate za najbolji sastav i da će prvi put ove sezone za tim konkurisati igrač sredine terena Marko Vučetić.

Utakmica Sindjelića i Novog Pazara igraće se sutra od 16.30.