On je na sednici Skupštine Srbije poručio da je odgovornost i na opoziciji “koja ne bi trebalo samo da kritikuje, već i da ponudi konkretna rešenja za problem svih nas”.

“Postavljam pitanje ministarstvu koje predvodi SPP, šta su oni uradili da se ovaj krucijalni problem reši? Oni su deo vlasti, šta su učinili? Nismo ih videli na terenu, u konkretnim akcijama pomoći građanima, osim što smo ih videli da vode političku kampanju”, istakao je Bačevac.

On je ocenio da Javno preduzeće “Srbijavode” i lokalna samouprava Novog Pazara “čine puno” i da je iz sredstava Evropske banke opredeljeno više od sedam miliona evra za korićenje tri reke.

“Čeka se tender, najavljeno je da će za par meseci, rekli su nam da će se krajem leta ili početkom jeseni ući u proces preko potrebnog ukorićavanja, najpre, Trnavice koja izaziva najviše problema”, najavio je Bačevac.

Dodao je i da je Novi Pazar izgradio 17 mini brana koje su sprečile plavljenje grada, ali da je neophodno uraditi još mnogo posla.

Komentari (1)

  1. Senko says:

    E sram te bilo. Kolika su ti mesecna primanja sa troskovima puta i smestaja u Beogradu ? Koliko ti je clanova sire porodice na budzetu i koliko si isisao od nas gradjana? 32 godina je tvoj sef na budzetu i sta je uradio?

    5
    0

Comments are closed.