Biševac je za najbiže saradnike izabrao master ekonomistu Salbina Karišika koji će biti zadužen da mu pomaže u oblastima privrede i finansija i pravnika Marka Slavkovića čija će zaduženja biti unapređenje rada javnih službi, gradskih uprava, javnih preduzeća i ustanova.

Karišik je radio u Odeljenju za budžet i finansije u Gradskoj upravi, čiji je bio i rukovodilac, dok je ranije bio zaposlen u filijalama nekoliko banaka u Novom Pazaru.

Slavković je od 2015. bio na čelu Odeljenja za opštu upravu, a ranije je u sistemu lokalne samouprave radio na poslovima besplatne pravne pomoći i Gradskom javnom pravobranilaštvu.

Njih dvojica su pomoćnici gradonačelnika bili od februaru prošle godine kada je, postupajući po nalogu Upravnog inspektorata Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, Biševac smenio Nihada Hasanovića i Dejana Kulundžića, jer je utvrđeno da ih je nezakonito postavio za pomoćnike.

Novo lice u Kabinetu gradonačelnika biće Milica Mančić koja će Biševcu pomagati u oblastima unapređenja energetske efikasnosti i obnovljivih izvora energije.

Mančić je pravnica, a ranije je bila članica Gradskog veća zadužena za društvene delatnosti, razvoj informatičkog društva i ekologiju.

Prema Statutu, Biševac može imati petoro pomoćnika, a prema nezvaničnim informacijama, upražnjena mesta treba da pripadnu kadrovima Sandžačke demokratske partije (SDP).