Rukovodilac Odeljenja za inspekcijske poslove u lokalnoj samoupravi u Novom Pazaru Mensur Bulić rekao je da je u u toku procedura za podnošenje tri prekršajne prijave za kršenje propisa protiv izvođača radova.

On je radiju Sto plus pojasnio da su vozači kamiona, odnosno izvođači radova u obavezi da sa čistim točkovima izlaze na javnu površinu.

“U obradi su predmeti za vođenje postupaka sa gradilišta u Prvomajskoj, Kosančićevoj i Sutjeskoj ulici, a investitori će sigurno trpeti određene sankcije. Inspektori su im dali nalog zabrane izlaska sa prljavim vozilima”, rekao je Bulić.

On tvrdi da komunalni inspektori redovno prate situaciju na terenu, organizovano u dve smene.

“Ovaj problem je evidentan u početnoj fazi izgradnje objekata, a svaka saradnja sa građanima je itekako poželjna, pa ih pozivamo da prijave ovakve slučajeve, radi naše brže reakcije”, rekao je Bulić.

Prema ranijim podacima našeg radija, u Novom Pazaru je samo tokom prethodne dve godine izdato preko 20 dozvola za izgradnju stambenih objekata od četiri i više spratova.

Komentari (3)

 1. Kasim says:

  Sta bre prenosite izjave ovoga koji sedi po ceo dan po setalistu sa tim ljudima koji grade….pa ovo je cirkus…

  6
  1
 2. Grad bez zakona says:

  U bilo kojem drugom gradu bi se ovo bahacenje izvodjaca radova zestoko kaznjavalo, samo u gradu Novom Pazaru moze da radi sta ko hoce jer inspekcijske sluzbe i policija ne rade svoj posao !

  10
  0
 3. Unistise grad says:

  Podneli samo TRI prekrsajna naloga a grad unistavaju 50 gradilista ?!! Samo zestoke novcane kazne mogu ove bitange od izvodjaca i investitora dovesti u red !

  3
  0

Comments are closed.