Ova firma parcelu površine 10,5 ari i zgradu od 1.755 kvadrata kupila je za 701.360 evra, što je za 10 odsto više u odnosu na početnu cenu.

Na licitaciji su učestvovala četiri kupca, ali je jedino zastupnik ove kompanije Mulaz Dacić prihvatio uvećanu cenu od početne, a usmenih ili pismenih primedbi ostalih učesnika nije bilo.

Dacić je našem radiju nakon zavrešene licitacije rekao da planira izgradnju stambenog objekta na ovoj parceli, te da će RTV Novi Pazar uskoro biti izmeštena na drugu lokaciju.

Podsećamo, prethodna licitacija za prodaju ove gradske imovine trebalo je da bude održana 21. decembra, ali je odložena zbog nedostatka kvoruma za rad komisije za sprovođenje postupka javnog nadmetanja.

Početna cena placa i objekta bila je 637.600 evra, što je za 20 odsto manje nego letos, kada je propao prvi pokušaj prodaje zbog nedostatka zainteresovanih kupaca.

Kompanija Dacić Prom Doo bavi se građevinarstvom, a na zvaničnom sajtu navode da je iza njih preko 300 useljienih stanova i još desetine objekata izgrađenih kroz distribuciju materijala i logistiku.

Komentari (1)

  1. Jusuf says:

    Taman od ovih para da napravite trotoare u Gojka Bacanina i Mehmeda Alibasica ili cete i ovo da posaljete hadzi Denisu u RTV.

    2
    1

Comments are closed.