Na prodaju se nudi parcela 438/1, u Ulici Stefana Nemanje, ispod kasarne “Rifat Burdžević Tršo”, a zainteresovani kupci mogu dostaviti pisanu ponudu do 17. februara, uz uplaćen depozit od 10 odsto od početne cene, odnosno, 3,7 miliona dinara.

Zanimljivo da se ova parcela, za koju Direkcija traži oko 12.700 evra po aru, nalazi odmah do placa koji je Grad Novi Pazar prodao u leto 2020. godine za samo 5.500 evra po aru.

Poznavaoci tržišta nepokretnosti u Novom Pazaru tada su za naš radio upozoravali da je lokalna samouprava odredila znatno nižu cenu od realne.

Gradsku parcelu 438/4 od 2,5 ara tada je kupio Omer Emrović za 13.915 evra, a ona je u međuvremenu promenila vlasnike.

Komentari (1)

  1. Mirza says:

    Pa nego sta…mi na lokalu imamo najvece stetocine u Srbiji. Zna se kako kupuju placeve clanovi i finansijeri sekte. U razgovoru “gradjevinari” i finansijeri sekte kad otkupljuju zemljiste kazu “tebi cu ja da platim 20 hiljada ar a ostatak cu ja od opstine uzeti jeftinije.” A na celu opstine koja ovako rasprodaje nasu imovinu je jos uvijek “dobri i fini,posteni Nino.” Mogu ovako sa ovim narodom koji ne reaguje kad mu ovako vlast krade iz dzepa.

    0
    0

Comments are closed.