Naime, prema zvaničnim podacima Agencije za privredne registre jedina delatnost Društva sa ograničenom odgovornošću “Savić Support” su usluge redovnog čišćenja zgrada.

Da se bave time pokazuju i podaci Uprave za javne nabavke jer je ta kompanija ove godine pobedila na devet tendera i da su im na svim, osim Novog Pazara, poveravani poslovi iz njihove ili bar slične delatnosti.

Tako su ih birali za čišćenje poslovnih prostorija Zavoda za udžbenike, Vojvodina šuma, stambenih zgrada u Kraljevu ili za nabavku sredstava za higijenu za Gerontološki centar u Šapcu, Dom zdravlja u Ivanjici i Okružni zatvor u Subotici.

Komeserijat za izbeglice poverio im je posao pranja posteljina, a Opština Priboj nabavke sadnica.

Na tim tenderima, ne uključujući izgradnju igrališta na Deževskom, inkasiraće preko 19 miliona dinara.

Pre dve godine posao čišćenja prostorija poverila im je i Opština Sjenica, a taj posao bio je vredan oko 1,6 miliona dinara.

Tender za izgradnju sportskih terena na katastarkoj parceli 4580/1, na poligonu u blizini Petrove crkve, raspisan je krajem marta, a kompanija iz Požege jedina se prijavila.

Ugovor im je dodeljen i zaključen sledećeg meseca, a vrednost radova je preko 3,9 miliona dinara.

Prema projektu, kompleks bi trebalo da ima teren sa veštačkom travom za fudbal, odbojkaško i košarkaško igralište.

Komentari (2)

 1. Opasne mutljavine kaže:

  Kakva li je ovo „namestaljka“ na vidiku ?!! Bice posla za tuzilastvo !

  2
  0
 2. pistalopovska kaže:

  Nema ovde tuzilastva za vlast, oni su za sirotinju. O ovome se pricalo na facebooku prije nekoliko meseci. E ovde vam postovani gradjani idu pare. Ono sto zaradite pa vam iz vlasti otmu, ovako se vraca u njihove dzepove.

  2
  0

Comments are closed.