Golman Kljajić otišao je iz Novog Pazara nakon što ga je grupa navijača tog superligaša napala i polila vodom u restoranu.

Agencija Beta kontaktirala je Kljajića, koji je naveo “da ja u policiji i da će se javiti”.

Posle napada na kapitena ekipa oglasio se Ljajić, koji je saopštio da se potpuno povlači iz kluba, uputivši izvinjenje Kljajiću i njegovoj porodici. On je istakao de je događaj ozbiljno narušio ugled kluba i da ne zna “koji će fudbaleri i sponzori sada želeti da dođu u Novi Pazar”.

Usledilo je povlačenje i tek imenovanog trenera Feđe Dudića, koji je trebalo da bude promovisan danas u popodnevnim časovima.

Stručnjak iz Bosne i Hercegovine naglasio je da je zatekao tišinu u svlačionicu i igrače koji su u strahu da ne dođu u situaciju koja se dogodila Kljajiću.

“Zbog toga sam odlučio da odem i pre nego što sam došao. Žao mi je što do saradnje nije došlo i ovim putem bih se još jednom zahvalio Rasimu Ljajiću i Fikretu Međedoviću na pozivu za rad u klubu, kao i navijačima Novog Pazara, a posebno onima koji su mi slali poruke podrške i dobrodošlice od nedelje, kada je klub objavio da ću preuzeti vođenje ekipe. Vidimo se nekom drugom prilikom”, rekao je Dudić.

 

Komentari (3)

 1. Amir says:

  Kad igra Pazar da se vratim na stadion?

  2
  1
 2. Amir says:

  Statut Partizana su promenili da bi ovo uglavili u sportsko drustvo poznato po navijacima koji su najvise velicali genocid i vrijedjali Bosnjake, i ovo se odrice FK Novi Pazar. Ada tamo ti je i mesto da Bog da nikad ne dosao vise u Novi Pazar.

  3
  1
 3. Pravi Pazarac says:

  Zasto ne pohapse tu saku hostaplera i stave u kavez na duze hladjenje, to nisu nikakvi navijaci Pazara vec sigurno neke dzukele podplecene od nekoga koji ne zeli Pazar kakav je ove sezone – konstantno u prvih 5 – 6 timova Super Lige, Kljajicu, izvini u ime svih pravih navijaca Pazara koji te vole i postuju od prvog dana, ove fukare sto su ti pretili zasigurno nisu Pazarci vec neki brdjani koji su zalutali u Novi Pazar !

  2
  2

Comments are closed.