Planirano je asfaltiranje 38 ulica, pristupnih i seoskih puteva različite dužine, od 30 metara (krak Ulice Jaćima Ristovića) do kilometar i po duge deonice Ulice 37. sandžačke divizije, sa leve i desne strane reke Raške.

Tenderom je predviđeno i asfaltiranje puta ka selu Osoje, dužine jednog kilometra, kao i dva kraka Dubrovačke ulice ukupne dužine 1,3 kilometra.

Biće urađena i četiri kraka Ulice Meše Selimović duga preko 800 metara, kao i po pola kilometra duge deonice Vojkovačke, Varevske i Pribojske, Zlatiborske i njihovih krakova.

Između ostalog, planirano je asfaltiranje kraka Ruđera Boškovića iznad Velikog groblja, pristupnog puta ka džamiji u Pobrđu, groblju u Deževi, brani u Trnavi, dela puta od Deževe do Miščića, kao i seoskog puta Lukare – Muževac.

Na spisku ulica i njihovih krakova za asfaltiranje nalaze se i Nurije Pozderca, Deževska, Miladina Radulovića, Narodnog fronta, Biserovačka, Radnička, Dese Milovanović, Branislava Bakračevića, Kopaonička, Semenjača, Emina Hadžovića i Ivanjička.

Tender je otvoren do 14. decembra, a rok za izvođenje radova je 120 dana od dana uvođenja u posao.

 

Komentari (1)

  1. Dzoniboj says:

    Izbori skoro?

    2
    0

Comments are closed.