Stolice treba da ispunjavaju standard BS EN 1272:2016, kao i one koje se postavljaju na stadionima sa UEFA standardima.

Planirana je nabavka i postavljanje stolica po boji investitora, dimenzija 41,5x45x32 centimetra, težine oko 1,3 kilograma, čiji su naslon i sedalni deo izliveni u jednom komadu.

Procenjena vrednost nabavke nije objavljena, a rok za dostavljanje ponuda je 27. februar.

Grad Novi Pazar nedavno je izdvojio više od 14,5 miliona dinara, odnosno, oko 120.000 evra, za saniranje tribina Gradskog stadiona, a taj posao poveren je kompaniji “Delić izgradnja”.

Ta firma jedina se prijavila na tender lokalne samouprave za izbor kompanije koja će rekonstruisati, najviše, istočnu tribinu sportskog objekta koji od nedavno nosi naziv “Džaizkoin arena”.

Projektom je predviđeno kompletno “obijanje” preko 930 kvadrata betonske obloge na istočnoj tribini, armiranje i potom betoniranje, kao i malterisanje i popunjavanje rupa u betonskim nosačima greda.

Planirana je i kompletna hidroizolacija istočne i severne tribine kako bi se sprečio prodor vode u prostorije ispod tribina, kao i na četiri poslednja reda zapadne tribine.

“Delić izgradnji”, na drugom tenderu, poveren je i posao uređenja toaleta sa tuš kabinama, umivaonicima i pratećom opremom ispod istočne tribine, vredan preko 2,9 miliona dinara (oko 25.000 evra).

Rekonstrukcija Gradskog stadiona obavljena je 2011. godine kada je u poslu vrednom preko milion i po evra, u potpunosti izgrađena zapadna tribina.

Novi Pazar se poslednjih meseci pominje kao jedan od gradova gde je planirana izgradnja potpuno novog fudbalskog stadiona.

Novi sportski objekat trebalo bi da bude izgrađen u Novopazarskoj Banji, a prema rečima bivšeg ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislava Momirovića, ukupna vrednost radova je 19,2 miliona evra.

Komentari (1)

  1. Amir says:

    Ovo umesto fabrika, od para iz budzetai da nesto usicare finansijeri SDP-a.

    0
    0

Comments are closed.