Prema tim podacima, u koje je radio Sto plus imao uvid, u sedam takvih objekata su smeštene samo kladionice, 19 su slot-klubovi, dok je u 38 objekata moguće i sportsko klađenje i korišćenje slot aparata. Ukupno u svim kladionicama i slot klubovima ima 760 slot i drugih aparata za igranje.

Teritorijalno gledano, najviše kladionica i kockarnica koncentrisano je u samom centru grada, a prednjači Ulica Stefana Nemanje u kojoj se nalazi šest takvih objekata.

Sledi Veljka Vlahovića sa pet kladionica i kockarnica, pa ulice dr Ejupa Mušovića i AVNOJ-a sa po četiri, te ulice Hadžet, Ruđera Boškovića i Kej 37. sandžačke divizije sa po tri.

Podaci Uprave za igre na sreću pokazuju i da je nekoliko kladionica na veoma maloj udaljenosti, neretko i jedna do druge ili jedna naspram druge.

Podaci Uprave za igre na sreću pokazuju da više od 50 takvih objekata ima na teritoriji Kraljeva (59), Kruševca (54), Subotice (53) i Čačka (51), dok je u svim ostalim gradovima koji imaju oko stotinak hiljada stanovnika broj kladionica i kockarnica znatno manji.

 

Komentari (1)

  1. Mirsad says:

    Jos jedno prvo mesto za Evropski. Prvi po zlu . Ovo je kao da legalizujete prodaju heroina. Stvara teske zavisnke i unistava cele porodice. Al ovde su vlasnici ugledni biznismeni i zovu ih sa “brate.”

    3
    0

Comments are closed.