„Upravni odbor doneo je odluku da objedini neke funkcije, pa će Kolašinac biti na čelu sportskog sektora kao sportski direktor zadužen za prvi tim i omladinsku školu”, rekao je generalni sekretar Pazaraca Fikret Međedović.

Kolašinac, koji je do pre tri meseca bio trener prvog tima, a potom i direktor mlađih kategorija Novog Pazara, na mestu sportskog direktora nasledio je Emira Bihorca, koji ostataje u klubu kao sekretar stručnog štaba.

Novi član trenerskog tima je stručnjak za kondiciju Marko Prentović, koji će umesto Izeta Ljajića asistirati šefu stručnog štaba Draganu Radojičiću, čiji je prvi asistent i dalje Semir Hadžibulić.

Osim toga, na mesto tehničkog sekretara Novog Pazara postavljen je Almir Šaćirović, koji je istovremeno i predsednik zonaša Jošanice.

Komentarišući novine u klubu, Kolašinac je naveo da će sa svojim saradnicima ponovo pokušati da uradi dobre stvari za Novi Pazar.

“Pozicija je odgovorna. Urađene su samo neke korekcije, kako bi celina što bolje  funkcionisala. Želimo da prvi tim uvežemo sa mlađim selekcijama, kao i da preko Šaćirovića napravimo pravu saradnju sa liderom zonske lige Jošanicom kao našim razvojnim timom”, kazao je Kolašinac.

Pripreme Novopazaraca za nastavak takmičenja u Super ligi Srbije počinju u ponedeljak, 10. januara.

“Trener Radojičić dolazi u nedelju. Obavićemo razgovor, ali on je u toku svih dešavanja. Naša glavna operacija je opstanak u Super ligi Srbije i počinje odmah. Prioritet je da angažujemo još dva zvučna pojačanja i da učinimo sve da ostanemo u eliti”, zaključio je Kolašinac.

Komentari (1)

  1. Otpustiti suvisne kaže:

    Pazaru treba jos najmanje 3 – 4 proverena i iskusna igraca da bi se napravio tim koji moze obezbediti opstanak u SL, sa igracima iz jesenjeg dela je ispadanje zagarantovano !

    3
    1

Comments are closed.