„Rival ima opasnu igru prema napred sa Nemanjom Nikolićem, Nikolom Srećkovićem, Lazarom Tufegdžićem, Milom Savkovićem i Nemanjom Mihajlovićem, ali su u problemu u poslednjoj liniji i vezi. To bi trebalo da iskoristimo. Bez obzira na sve, svaki rezultat osim naše pobede smatraću nesrećnim slučajem“, rekao je Kolašinac.

Subotičani, koji su posle četiri vezana poraza trenera Vladimira Buača zamenili povratnikom Vladimirom Gaćinovićem, zauzimaju 13. poziciju na tabeli elitnog takmičenja sa 12 bodova, pet više od Pazaraca na poslednjem, 16. mestu.

„Promena trenera uvek donese nešto novo. I Novi Pazar je dobio prvi meč posle rotacije na klupi. Gaćinović dobro poznaje ekipu i klub, pa će nešto sigurno da promeni. Biće promena i kod nas“, najavio je Kolašinac.

On je naveo da je dvanaestodnevna pauza u prvenstvu maksimalno iskorišćena i da je tokom prethode sedmice bilo i mini ciklusa sa po dva treninga dnevno.

„Jedini problem je što u tom periodu, za razliku od Stefana Dimića, povrede nisu sanirali Nemanja Kojčić i Milan Joksimović. Veliki problem je što ćemo još ovu utakmicu igrati bez navijača. S njima bi bilo mnogo lakše. Verujem, ipak, da ćemo pobedom obradovati našu armiju pristalica i da ćemo u narednim kolima izaći iz problema“, dodao je Kolašinac.

Novi Pazar i Spartak igraju sutra od 15 na Gradskom stadionu bez prisustva publike.

Komentari (1)

  1. Bolestan narod kaže:

    Ugledajte se na rukometni klub Novi Pazar i vi istupite iz ove sovinisticke i procetnicke lige , da vas vise ne ponizavaju na nacionalnoj i verskoj osnovi gde god gostujete po Srbiji ! Cekacemo svi neka bolja vremena sa boljim i postenijim ljudima koji ce voditi Srbiju u svemu pa i u sportu !

    1
    0

Comments are closed.