On je za radio Sto plus rekao da se poslednje pripreme za početak ovog muzičkog događaja privode kraju.

„Završava se montiranje bine, a već oko 17 časova biće održana prva proba i očekujemo da će ovo biti svojevrstan spektakl kako za građane Novog Pazara, tako i za one koji naš grad posete u naredna tri dana“, rekao je Imamović.

Dodao je da će uporedo sa festivalom biti organizovan i šoping po nižim cenama, te da će dobra muzika i niske cene biti dovoljni za dobar provod i zabavu.

„Nadamo se da će ovo zaista biti jedno lepo muzičko putovanje i da će žanrovski zadovoljiti ljubitelje različite vrste muzike. Ovo je samo uvertira za sledeći jubilarni 20. festival, kada ćemo se posebno posvetiti organizaciji ove manifestacije koja će trajati duže, biti bogatija sadržajima a možda i prekretnica za budući rad“, naveo je Imamović.

Festival se nastavlja sutra koncertom pevačice Goce Tržan, a završava se u nedelju kada će pred novopazarskom publikom nastupiti Alen Islamović.

Organizatori festivala, koji je osnovan 2004. godine, su Mass Entertainment Group i Kulturni centar, a generalni pokrovitelj je lokalna samouprava Novi Pazar.

Komentari (1)

  1. jad says:

    200-300 ljudi i maltretiranje svih stanara obe Lucne zgrade i solitera. Deci nema spavanja zbog ove svetkovine …jad

    2
    0

Comments are closed.