„Danas sam bio domaćin dvojici glavnih pregovarača i njihovih delegacija u odvojenim sastancima o nerešenim pitanjima i načinu za napredovanje u dijalogu“, napisao je Lajčak na svom Tviter nalogu posle završenih sastanaka sa direktorom Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petrom Petkovićem i zamenikom kosovskog premijera Besnikom Bisljimijem.

Specijalni izaslanik je napisao i da je upoznao sagovornike sa tim šta je rečeno na jučerašnjem sastanku šefova diplomatija EU gde se govorilo o Zapadnom Balkanu.
„Ja sam ih takodje upoznao sa tim šta je rečeno na sastanku ministara spoljnih poslova EU u ponedeljak i ponovio očekivanja zemalja članica. Krajnje je vreme za pravi napredak“, napisao je Lajčak. //

Komentari (1)

  1. rados kaže:

    Uzalud gubite vreme nema nista od dijaloga.Dijalog je mrtav zahvaljujuci Kurti koji odbacuje dijalog a i vas koji ste nesposobni da uticete na njega i da se zavrsi jednom za sve da se formira ZSO.Ovako koko vi radite nema nista od dijaloga.Ako i vi i Amerika podrzavate Kurtija u svojim namerama onda je uzalud gubljenje vremena.

    0
    0

Comments are closed.