„Neistina je da smo objavili dezinformacije. U našoj vesti jasno piše: Pred sam početak protesta, iz pravca Zvečana na ulazak u Kosovsku Mitrovicu, pristiglo je i najmanje deset autobusa sa registarskim oznakama RKS, KM, ČA i BG. Svaki autobus bio je označen rednim brojem. Najveći redni broj koji smo videli je 30. Ista vest je dostupna i dalje, te stoga pozivam i javnost i političare da uporede informacije u saopštenju i na našem portalu“, navela je Lazarević.

Dodala je da Srpska lista snosi odgovornost za širenje dezinformacije u vezi sa portalom Kossev.info, “čija smo meta tako ponovo postali”.

„Još jednom pozivam rukovodstvo Srpske liste, da prestanu sa diskriminisanjem našeg medija, odnosno javnosti koja se preko našeg portala informiše“, poručila je Lazarević.

Komentari (1)

  1. Klaker kaže:

    Kao u Vojvodini pred rušenje vlade, prvo Kosovo, onda Vojvodina, Crna Gora, onda pijani Milošević drži govor na Gazimestanu i najavljuje ratove u Jugi. Razvožen narod iz svih krajeva Srbije da da podršku velikom vođi. Ostalo je krvava ex Yu istorija. Hoće li se ponoviti?

    0
    0

Comments are closed.