“Pozivam građane da iskoriste ovu mogućnost, pogotovo što je ponuda velika jer se oko 4.500 ugostitelja širom Srbije već prijavilo da učestvuje u sistemu dodele vaučera”, rekao je Memić.

On je dodao da i ove godine očekuje veliki odziv građana i podsetio da je u januaru 2023. godine kontingent od sto hiljada vaučera “planuo u danu”.

Osim što je duplirana vrednost vaučera sa 5.000 na 10.000 dinara, ove godine je, kako je rekao, povećan i limit za zaposlene koji imaju pravo na vaučere u visini zarade do 80.000 dinara.

Memić je naveo da pored zaposlenih pravo na vaučere imaju i nezaposleni, penzioneri, lica starija od 65 godina koja ne ostvaruju pravo na penziju, nosioci prava na tuđu negu i pomoć, ratni vojni invalidi, studenti i nosioci poljoprivrednih gazdinstava.

Komentari (1)

  1. Mirsad says:

    Ima li kakav lokalitet da je unapredjen ili izgradjen za vreme ministrovanja Rasima Ljajica i one zene iz njegove stranke? Da nije sta na Pesteri izgradjeno? Ima li neka ski staza, ili biciklisticka staza? 3-4 mandata je Ljajic bio ministar turizma puta nema do Novopazarske banje, nema kanalizacije, nista ! I ovaj prica o vaucerima.

    1
    0

Comments are closed.