Takva odluka saopštena je tokom sednice Glavnog odbora naprednjaka, a pored Memića, Vučić je saopštio imena i ostalih kandidata za ministre u novom sazivu Vlade Srbije koju će predvoditi Ana Brnabić.

Memić je rođen 1983. godine u Novom Pazaru, a na čelu Kulturnog centra je od 2016. godine.

U rešenju o izboru za direktora te kulturne ustanove navodi se da je diplomirani ekonomista – master iz oblasti turizma i ugostiteljstva.

Član je i Upravnog odbora Rukometnog kluba Novi Pazar koji je, nakon nacionalističkih skandiaranja tokom utakmice sa Crvenom zvezdom u Beogradu, istupio iz Arkus lige.

Nosilac je liste “Sandžačka demokratska partija – Husein Memić” na izborima za novi saziv Bošnjačkog nacionalnog vijeća, zakazanim za 13. novembar.

Vučić je na početku sednice Glavnog odbora rekao da je Predsedništvo SNS, uz jedan uzdržan glas, prihvatilio sastav Vlade i dodao da je novi kabinet napravljen da “prezimi ovu i možda sledeću zimu”.

“To je to, onda će doći do još temeljnijih promena”, kazao je Vučić na početku sednice Glavnog odbora SNS u Beogradu.

Komentari (1)

  1. Profesor says:

    Dr Muamer Bačevac je trebao da bude ministar iz redova SDP jer realno pored Ljajica, jedini ima kapacitet, obrazovanje i opstu kulturu da odgovori na ovu zahtevnu funkciju, Beli Memic je dobar covek ali ipak nije za ovu visoku funkciju, jos jedan autogol Rasima Ljajica !

    2
    0

Comments are closed.