„Predsedniče, navukli ste bes jer gde god se pojavite šta obećate to i ispunite i onda, kad se ništa nije radilo 50 godina, ljudi od Vas mnogo traže. Budite ponosni što ste više napravili puteva nego za prethodnih 50 godina, puno je otvoreno radnih mesta“, rekao je Dudić, na sastanku Vučića sa gradjanima i verskim predstavnicima u Priboju.

Prema rečima muftije Dudića, „taj potencijal treba iskoristiti da ova naša mladež ne bi gazila po tudjim putevima, da ne rade u tudjim fabrikama već ovde“.

On se obratio muslimanskim vernicima poručivši da su „najbolji oni koji čine dobro drugima, a najgori oni koji čine zlo drugima“.

„Jedni bez drugih ne možemo. Učinićemo sve da naši vernici imaju poverenja i u potpunosti poštuju zakone ovog grada i države. Oni druge države nemaju niti drugog predsednika“, rekao je Dudić.

Episkop mileševski Srpske pravoslavne crkve Atanasije ja naglasio da se ono što se loše dešavalo ne sme zlopamtiti, već mora prevazići kako se ne bi ponovilo.

„Pobedićemo krizu, ako radimo na korist svih, bez obzira na razlike u ideologiji, naciji, religiji“, rekao je episkop Atanasije, koji je napomenuo da na svetu ima dovoljno mesta za sve ako smo ljudi.

„Bez mira nema života. A mir zavisi od toga kakvi smo ljudi, kao što je govorio patrijarh Pavle“, podsetio je episkop Atanasije.

Komentari (1)

 1. Građanin kaže:

  Evo ga mali od palube, da i on kaže kaže neku…
  Ti Dule možeš da mu veruješ i ne veruješ, to je tvoja lična stvar.
  Ali je važnije od toga što Bošnjaci ne veruju institucijama koje pokazuju nebrigu prema njima, kao da su oni neka potrošna roba, kao da nisu narod , građani, nego neki statisti u filmu koji nisu toliko bitni.
  Bez institucija nema ni države. Predsednici se menjaju, država i insitucije ostaju.
  Isto kao sa rahmetli Muamerom Zukorlićem, njemu je ruku na srce veliki broj građana verovao. Ali šta kada ga više nema, kome sad da se veruje? Očigledan primer da kult ličnosti nije pravo rešenje za opstanak države, zajednice i naroda.

  4
  3

Comments are closed.